Solitudes duo

Solitudes duo
Daniel Léveillé (CAN)

Spilledage: 13.03.18 - 15.03.18 kl. 19.30
Nummererede siddepladser


Betragt parret: det maskuline, det feminine, blandet sammen, én duo efter den anden. Med rullende hofter og sammenfiltrede lår omfavner kroppe hinanden og svæver op i akrobatiske og blide løft kun for at kollapse under vægten af at blive hånet. Den anmelderroste mesterkoreograf Daniel Léveillé ekspanderer med "Solitudes duo" sit multi-prisvindende solo-projekt "Solitudes solo" og tackler tosomhedens kompleksitet gennem stram, teknisk krævende dans, der flyder over med lige dele lidenskab og ligegyldighed, beskedenhed og begær. På lydsiden vil publikum have fornøjelsen af både Bach, Royer, The Doors og The Beatles.

Nøgenhed vil forekomme i forestillingen.


ANMELDELSER:

"Dans der rykker ved grænserne på mere end én måde. (...) For dem, der nyder bevægelsens kraft til at undersøge, hvad det er at være menneske, er dette et klart must-see."
- The Toronto Star

"Med beundringsværdig beherskelse af dansen skaber Daniel Léveillé her en bevidst afskrællet koreografi, der aldrig føles forsimplet, som handler om et umiddelbart forståeligt ordforråd."
- Revue Jeu

"Dans taget tilbage til sin essens, hvor alle kunstgreb er fjernet, skaber Léveillé et stykke skønhed, der fejrer den menneskelige tilstand."
- Montreal Rampage