A Snowball's Chance In Hell

A Snowball's Chance In Hell
Don Gnu - Physical Theatre & Film

Spilledage: 11.04.18 - 13.04.18 kl. 19.30
Unummererede siddepladser
Varighed: 60 min.

Vi har stadig brug for klovnefiguren, hvis vi skal kunne holde os selv og hinanden ud.

Med "A Snowball's Chance In Hell" rejser DON GNU tilbage til 1920'erne for at udfordre fejlen og alle dens muligheder. For hvad sker der egentligt, når vi fejler?

To mænd i skikkelse af DON (Jannik Elkær) og GNU (Kristoffer Louis Andrup Pedersen) kaster sig ud i de filmklassiske gevandter, for at beskrive mennesket som den klovneskikkelse, det i den grad er. Rammen udgøres af det ikoniske stumfilmsunivers fra tiden med sne på skærmen og Charlie Chaplin på slap line - men spørgsmålet er selvfølgelig, om DON og GNU kan holde sig inden for rammerne...?

I en intim og underholdende forestilling, hvor performance, dans, video, musik og publikumsinteraktion spiller sammen, bliver vi taget med ind i en verden af simple menneskelige konflikter, fejl og magtkampe på mikro-niveau, hvor det er svært ikke at genkende og le af klovnen i os selv.

ANMELDELSER:

*****
"Smart, stilfuld og tilmed hylende morsom."
- The Herald Scotland

*****
"Dristig, fræk og forbløffende."
- SGFringe, Scotland

*****
"Det er ikke bare kaffekanden som sprutter, men hele forestillingen som bobler af fryd og glæde. (...) Det kan varmt anbefales at opleve hvordan alle disse løjer begået af Don Gnu (som i øvrig er huskunstnere på Bora Bora) hænger sirligt sammen, og til hvilken skøn musik og sang af Alice Carreri det hele bliver til."
- Århus Stiftstidende

******
"En lille, men mesterlig teaterperle ? herligt underholdende! Og Don Gnu beviser med deres fysiske udfoldelser, at vi stadig har brug for ærlige og nysgerrige klovne, som vi kan spejle os selv i, og le af vores fejl og fiaskoer."
- Kulturtid

****
"Drengerøvsattitude med et kækt og veloplagt glimt i øjnene - og eminent dans på et meget højt niveau, der på en eller anden magisk vis kommer til at se legende let ud. (...) Formen er en skøn blanding af film, klovneagtige og stumfilmsinspirerede sekvenser samt pragtfuld og kraftfuld dans. (...) ... hold øje med det særegne kompagni."
- KOP Kultur

****
"Nok fjoller de to dansere rundt på scenen, men det sker med en præcision og ynde, som er en sand fornøjelse at se på. (...) En munter forestilling, der formår at løfte det klassiske fra stumfilmen, mens de stadigvæk overrasker os."
- Bloggen 5stjerner

"Et forfriskende, komisk bud moderne dans og visuelt teater; en dejlig performance til at drillende hive grinet frem i os alle."
- Jutland Station